Kontakt
22.2.2024

Chůze je nejpřirozenějším lidským pohybem, posiluje naše tělo i mysl. Nezisková organizace Partnerství pro městskou mobilitu proto přichází s výzvou 10 000 kroků pro všechny, jejíž cílem není až tak ujít každý den 10 000 kroků, jako spíše zařadit chůzi nebo běh mezi své každodenní aktivity.

Dubnová výzva 10 000 kroků je osobní výzva, kterou si sami nastavíte podle svých možností a cílů. Kroky, které přináší radost a zdraví, budete moci zaznamenávat do mobilní aplikace s možností propojení na chytré hodinky. Během celého měsíce tak budete mít přehled o svém úsilí díky souhrnným statistikám. Nejenže si zlepšíte kondici, ale také poznáte nová přátelství i zdolávání vlastních hranic. Dubnová výzva 10 000 kroků je také příležitost pro lidi s nadváhou a starší účastníky, kteří chtějí začít se zdravějším životním stylem.

Nový Jičín se loni v říjnu poprvé zapojil do výzvy 10 000 kroků a umístil se na krásném 3. místě v kategorii Město, ve kterém to šlape. Účast je zdarma. Registrovat se můžete od 1. března na www.desettisickroku.cz. Staňte se součástí této skvělé výzvy!